Over Erwin

Al meer dan twintig jaar werkzaam in de autobranche, en auto’s zijn óók nog mijn hobby…..

Mijn naam is Erwin Brouwer, ik ben uw lokale mobiliteitsadviseur, en daarnaast bemiddel en adviseer ik ook op het gebied van zakelijke aanschaf van nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Sinds kort kunt u als particulier ook uw autowensen door mij laten vervullen.

Ik ben getrouwd met Annemieke, zij is zelfstandig fysiotherapeut en manueel therapeut, en wij hebben een dochter Babs, die op de middelbare school zit. Wij wonen in ‘s-Gravenzande samen met ons hondje Pippi, onze poezen Indi en Kat, en het konijntje Ducky.

Hoe is dat nou zo gekomen met die auto’s?

Al sinds jonge leeftijd was ik gek van auto’s en autosport. Vooral de Groep B rallymonsters uit de tweede helft van de tachtiger jaren fascineren mij, alsook Groep C prototypes en oude DTM wagens. Geen verrassing dus dat ik privé hobby aan een Audi 90 quattro, die naast de beruchte oerquattro en de uitzinnige Audi sport quattro S1 E2 op de rallyepaden te vinden waren.

Sinds laat 1989 werk ik in de autobranche, voor Volkswagen, Audi en Porsche dealerbedrijven in Brabant. Limburg en in de regio Den Haag, waar ik vandaan kom. Daarnaast heb ik jaren gewerkt in de kredietverleningsbranche en in verzekeringen.

Sinds 2014 ben ik weer terug bij mijn grote passie, auto’s en mobiliteit, en zet ik mij compleet in voor het zoeken naar de optimale oplossing voor u, de klant.

(Portretfoto met dank aan Martine Sollie, klik op deze link De Fotograficus)