Aanbiedingen en Erwin’s speciale voorraadauto’s

Aanbiedingen en Erwin’s speciale voorraadauto’s

Uit mijn netwerk kan ik, naast alle in Nederland leverbare personenauto’s of lichte bedrijfswagens, beschikken over een ruime voorraad zeer scherp geprijsde auto’s, waarmee ik u kan helpen. Het is bijna onmogelijk de complete voorraad up-to-date op de site te zetten, het wisselt heel snel en er zijn meerdere leveranciers. Wilt u de laatste voorraadinformatie? Bel mij op 06-53909911.

Voor de zomer, wanneer wij voorzichtig weer naar buiten mogen:

 • Audi A4
 • Dacia Sandero
 • Land Rover Discovery Sport
 • Mercedes-Benz A-klasse
 • Renault Clio
 • Skoda Kodiaq
 • Suzuki Vitara
 • Toyota Aygo
 • Toyota C-HR
 • VW Golf VIII
 • VW Polo Comfortline
 • VW T-Cross
 • VW T-Roc
 • VW Up!

Voor al deze personenwagens geldt dat door de snel wisselende voorraad de kleuren en uitvoeringen snel wijzigen. Bel mij voor meer details.

Bedrijfswagens, let op, momenteel door grote afname sterk wisselende voorraad, zoals bijvoorbeeld:

 • Ford Transit L2 Custom dubbele cabine
 • Renault Trafic dubbele cabine
 • VW Crafter 35 L3H3 2.0 140 pk automaat

Belt u mij voor een scherpe koop of leaseofferte, en de laatste informatie van wat wij uit voorraad kunnen leveren In samenwerking met firma EDA-de Heus Delft kan ik u ook als particulier van dienst zijn.

Mijn nummer is 06-53909911.