Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Kies een auto uit de lijst met aanbiedingen voor snel rijden

Uit voorraad een auto kiezen kunt u binnenkort hier, het garandeert u een scherp tarief gecombineerd met snel rijden. Op dit moment fluctueert de voorraad sterk.  Er geldt geen vrije dealerkeuze. De auto’s staan namelijk al ergens fysiek op voorraad. Dat is voordelig voor u! Bel 06-53909911 voor info.

Stel een auto zelf samen

Wilt u geen voorraadauto? Stel er een samen, wij maken een offerte voor u!

Wij werken met verschillende dealers samen om door inkoopafspraken goede deals te kunnen garanderen voor uw nieuwe leaseauto. Onze partners werken vaak met centrale inkoopkanalen, waarbij u dan geen eigen inbreng heeft. Bij ons kan, in overleg, voor uw eigen dealer gekozen worden. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Binnen 1 dag de standaard leaseofferte, al zijn er uitzonderingen

Een compleet geconfigureerde auto-offerte zetten wij in de regel binnen een dag om in een leaseofferte. Alleen gebruikte auto’s, full electric modellen en specials moeten opgevraagd worden. Koop – Leasevergelijkingen zijn omslachtig, moeten geheel op maat berekend worden om de keuze van de klant goed te kunnen onderbouwen, en duren daarom beduidend langer. Wij willen graag zorgvuldig de afweging voor u helpen maken, en haastwerk helpt daarbij niet.

Contact over de offerte

Na het uitbrengen van de leaseofferte hebben wij contact over de gegevens, die nodig zijn voor het beoordelen van uw aanvraag, zoals KvK gegevens en recente jaarcijfers.

Voorraadauto’s rijden doorgaans binnen twee en een halve week

Kiest u een voorraadauto, dan hebben wij uw auto binnen anderhalve week nadat de contracten compleet zijn verwerkt bij u voor de deur! Geen moeilijke expedities door het hele land, uw nieuwe auto wordt gewoon bij u afgeleverd, op het werk of thuis, zolang het in Nederland is….